Deze website is niet up-to-date. Al ons aanbod is te vinden op marktplaats.
IT's Used - Refurbished laptops en computers

Reparatie

IT’s Used bied laptop en of computer reparatie aan in Arnhem. Dit doe ik bij mij op locatie en uiterst vakkundig. Ik heb al vele laptops gerepareerd en veel soft- en hardwareproblemen kunnen verhelpen. Ik repareer graag uw laptop zodat u weer snel aan de slag kunt met uw laptop. Door de korte lijnen die ik heb met leveranciers kan ik vrijwel alle onderdelen direct bestellen en zo snel mogelijk inbouwen of vervangen! Dat doe ik uiteraard alleen als het echt nodig is, en ik zal nooit een onderdeel vervangen dat nog goed is.

Ook voor advies bent u bij mij aan het goede adres! Ik denk graag mee of het nog de moeite waard is om de laptop te repareren, is dit het geval? Dan repareer ik hem uiteraard vakkundig en netjes. Onderstaand vind u mijn prijslijst.
Wilt u een reparatie uit laten voeren die hieronder niet genoemd word? Neem vooral contact met me op en ik denk graag met u mee!

Prijslijst

ReparatiePrijs
Windows herinstallatie75,-
SSD monteren en gegevens overzetten59,- (prijs ex SSD)
Windows upgrade (bijv. van windows 10 naar windows 11)49,- (ex windows licentie)
Programma installatie(9,99 per programma, ex eventuele licentiecodes)
Gegevens van oude naar nieuwe laptop/computer overzetten.30,-
Backup maken30,- (ex kosten van backup schijf)

Heeft u nog vragen of een reparatie verzoek? U kunt mij bellen/appen via 06-40704668. Of stuur een mail naar info@itsused.nl