Deze website is niet up-to-date. Al ons aanbod is te vinden op marktplaats.
IT's Used - Refurbished laptops en computers

FAQ - Antwoord op de meest gestelde vragen

Wij versturen bestellingen geplaatst op ma-vr voor 16.00 nog dezelfde dag! Bij bestellingen geplaatst tussen vrijdag 16.00 en zondag 23.59 kan het gebeuren dat we de bestelling maandag versturen.
Omdat wij onze prijzen zo laag mogelijk houden, rekenen wij wel verzendkosten door aan de klant. Vaak worden verzendprijzen verwerkt in de verkoopprijs waardoor bedrijven "gratis" verzending kunnen aanbieden. Wij hebben liever lage productprijzen en de optie om het product gratis op te halen, word 't nog goedkoper van ;) De verzendkosten bedragen 6,95 per bestelling (wij verzenden altijd aangetekend en verzekerd).

Ps. Vanaf 250,- is verzenden alsnog gratis ;)
De standaardgarantietermijn is 1 maand. Mocht er binnen deze maand iets kapot/defect gaan, kunt u de laptop kosteloos retour sturen. Wij verzorgen dan een nieuw exemplaar of reparatie. Neem altijd vooraf contact met ons op.
Ja, het is mogelijk om de garantietermijn te verlengen. Je hebt de keuze tussen 3,6,12 of 24 maanden. (1 maand zit bij de prijs in). Bij het bestellen van een product kan je kiezen je garantietermijn uit te breiden. De kosten hiervoor staan ook op de productpagina genoemd.
Goed opgemerkt! Dat doen we met een reden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij precies weet wat je koopt. Via een handgemaakte foto is direct de staat van het product duidelijk. Veel webshops gebruiken (stock) productfoto's met een witte achtergrond, en zetten de staat van het product erbij. Dit doen wij expres niet. We vinden transparantie en eerlijkheid erg belangrijk!
Staat je antwoord er niet bij?

Neem gerust contact met ons op!

info@itsused.nl