Deze website is niet up-to-date. Al ons aanbod is te vinden op marktplaats.
IT's Used - Refurbished laptops en computers

De staat van een refurbished product.

Hoe weet je dat wat je koopt ook is zoals je verwacht? Zijn refurbished producten niet beschadigd? Of erger, misschien wel defect? Hoe zien refurbished producten eruit? In deze blog leg ik je graag uit wat de staat is van onze refurbished producten en hoe wij dat zo goed mogelijk aan jou willen laten zien.

Op onze webshop kan je filteren op de staat van een product. Je kan filteren op “Als nieuw”, “Gebruikt” of “Beschadigd”. Maar, wat betekenen die woorden? Hoe ziet de laptop er nou echt uit?

Dat leg ik je graag uit. Onderstaand vind je per gradatie wat je mag verwachten en hoe je refurbished laptop of computer er uit ziet.

Als nieuw

Bij IT’s Used is “Als nieuw” ook echt “Als nieuw”, dat wilt zeggen, geen enkele beschadiging! De laptop bevat geen krassen, geen vlekken en geen afgeproken stukjes. Kortom, nauwlijks van nieuw te onderscheiden!

Bestel hier je laptop die er als nieuw uitziet!

Gebruikt

Wat is dan het verschil tussen gebruikt en beschadigd? Gebruikte laptops zien er nog goed uit, maar kunnen lichte krassen op de klep hebben, of bijvoorbeeld glimmende toetsenbord toetsen. Bij gebruikte laptops vind je nooit afgebroken stukjes of defecten aan de hardware. Vind je een oppervlakkig krasje niet erg? Dan kan je wat geld besparen door een laptop met de staat “gebruikt” aan te schaffen.

Bestel hier je gebruikte laptop.

Beschadigd

Beschadigde laptops kunnen beschadigingen aan de buitenkant vertonen, dat wilt zeggen, alles is functioneel, maar er is bijvoorbeeld een stukje van de behuizing afgebroken, er zit een kras in het scherm of de klep van de laptop is beschadigd door veel gebruik. Ook bij de staat beschadigd garanderen wij 100% werking van onderdelen.

In uitzonderlijke gevallen kan er een defect bij de laptop zijn, maar nooit zo erg dat je hem niet meer kan gebruiken. Als er een defect aanwezig is, staat dit altijd vermeld op de product pagina.

Bestel hier een goedkopere beschadigde laptop.

Eigen gemaakte foto’s

Wij vinden het erg belangrijk dat je zelf ook de staat van het product kan zien, nog voordat je het besteld of op komt halen. Daarom maken wij zo duidelijk mogelijke zelfgemaakte foto’s van alle producten, zodat je zelf de staat kan beoordelen. De reden dat wij niet van die mooie foto’s met witte achtergrond gebruiken, zoals veel andere bedrijven wel doen, is omdat wij graag transparant zijn over wat wij verkopen. “What you see is what you get” (maar uiteraard wel inclusief onze vriendelijke service 😊).

De afbeelding bij deze blog is afkomstig van www.unsplash.com